Sluiten
Mijn winkelwagen

Welkom!

Van 21 juli tot en met 12 augustus 2019 is Librije's Winkel gesloten. U kunt gedurende deze periode wel bestellingen plaatsen via onze webshop, deze worden verzendklaar gemaakt vanaf 13 augustus 2019.

Regelmatig kregen wij de vraag van gasten of zij niet wat gelei, jam of dressing, zoals geserveerd werd in De Librije, konden kopen. Dit leidde tot de opening van Librije’s Winkel in 2005 en enige tijd later de webwinkel. In Librije’s Winkel bieden we een breed scala aan pure en culinaire producten, alle met liefde, kennis en kunde bereid of geselecteerd. Naast Librije’s Winkel in Zwolle en deze webwinkel, zijn verscheidene producten op diverse verkooppunten door heel Nederland verkrijgbaar. We wensen u veel winkelplezier!

Met gastronomische groet,
 

Bewaren

Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten

Beste gast,

Vanaf maandag 22 juli is Librije’s Winkel 3 weken gesloten wegens vakantie. Vanaf dinsdag 13 augustus as. zijn wij weer aanwezig en zullen wij de Librije’s Winkel-bestellingen verzendklaar maken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Librije’s Winkel