Sluiten
Mijn winkelwagen

Boerenwijsheden softcover

Hoe presteer je dagelijks op het allerhoogste niveau?

Restaurant De Librije heeft al vele gasten mogen ontvangen, maar voor het eerst opent ze haar deuren als ‘learning centre’. Aan jou de eer om aan te schuiven en van dichtbij te ontdekken hoe je als organisatie de middelmaat ontstijgt, het allerhoogste niveau bereikt en daar blijft! In Boerenwijsheden gaan we eerst in gesprek met de smaakmakers van De Librije.

We ontrafelen de gedachten en ervaringen van Jonnie en Thérèse aan de hand van de zeven Librije-smaken: zoet, zout, zuur, bitter, umami, vet en 3D. Die zijn een metafoor voor het gedrag dat tot succes blijkt te leiden. We vertalen de smaken naar smaakvolle managementlessen. Bruikbaar binnen elke organisatie en toe te passen door iedere leidinggevende.

Dit keer dus geen typisch managementboek met een correct wetenschappelijk kader, maar 25 jaar Boerenwijsheden die zich in een High Performance Organisatie bewezen hebben. Om de exceptionele prestaties te begrijpen moet je de sfeer achter de schermen van De Librije proeven en in je opnemen. Boerenwijsheden brengt je dichterbij dan ooit.

Aan tafel!

Lees meer
€ 34,95 Incl. BTW
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten