Sluiten
Mijn winkelwagen

Ongehutste Pot 1, 2 en 3

Dit pakket bevat de trilogie van Ongehutste Pot in 1 pakket. In 'Ongehutste Pot 1' en 'Ongehutste Pot 2' staan elk 20 recepten uit Librije’s Atelier. Het zijn aangepaste Librije-recepten om thuis te maken, altijd met een bijzondere twist. Denk aan de kabeljauw met garam masala, bloemkool en hazelnoot of aan de Anjou duif met maïs, bietjes en zwarte olijf. Uiteraard zijn ze van een wijnadvies voorzien en is er ruimte voor eigen notities.

Behalve deze tot in detail uitgewerkte recepten zijn er ook in elk kookschrift ruim 40 basisrecepten opgenomen. Het vervolg, 'Ongehutste Pot 3', is geïnspireerd op de Hillbilly Contest, die plaatsvond tijdens Chefs (R)Evolution 2014. Een wedstrijd waarbij de deelnemers op pad gingen op zoek naar producten van onze leveranciers om er een fantastisch gerecht mee te bereiden. Jonnie & Thérèse laten u in dit kookschrift kennismaken met hun leveranciers waarbij er een koppeling gemaakt wordt naar 22 recepten van Librije’s Atelier.

Lees meer
€ 39,95 Incl. BTW
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten