Sluiten
Mijn winkelwagen

Ongehutste Pot 3 - Hillbilly Edition

Ongehutste Pot 3 is geïnspireerd op de Hillbilly Contest, die plaatsvond tijdens Chefs (R)Evolution 2014. Een wedstrijd waarbij de deelnemers op pad gingen op zoek naar producten van onze leveranciers om er een fantastisch gerecht mee te bereiden.

In dit derde kookschrift laten wij u kennismaken met onze leveranciers waarbij er een koppeling gemaakt wordt naar 22 recepten van Librije’s Atelier. Het zijn aangepaste Librije-recepten om thuis te maken, altijd met een bijzondere draai. Denk aan de asperges met koffie en roggebrood of pompoen met pistache en rode curry. Ook de juryleden Sergio Herman en Gert de Mangeleer én de winnaar van de Hillbilly Contest hebben bijzondere recept toegevoegd. Behalve deze tot in detail uitgewerkte recepten, met ruimte voor je eigen notities, worden ook de wildpluk-ingrediënten toegelicht.

Ontdek de mooiste producten en bereid hiermee de verrassende gerechten die u met plezier op tafel zet!

Heeft u interesse in de trilogie van Ongehutste Pot? Geniet van ons extra gunstig geprijsde pakket.

Lees meer
€ 14,95 Incl. BTW
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten