Sluiten
Mijn winkelwagen

Seedlip Spice 94 [wood/spice/citrus]

Seedlip komt uit Londen en is geïnspireerd op ‘The Art of Distillation’, een boek uit 1651. Daarin wordt beschreven hoe apothekers uit de jaren 1600 alcoholvrije remedies brouwden in koperen ketels. Qua smaak doet Seedlip het meest denken aan ‘gin’, maar dan met een nog meer uitgesproken natuurlijke smaak. Seedlip komt in 2 smaken: Garden 108 en Spice 94. Beide types combineren heel goed met tonic en een mooi geschild strookje komkommer (Garden 108) of een stukje pompelmoes (Spice 94). Ga jij alcoholvrij door het leven? Heb je medische redenen om geen alcohol te drinken? Of heb je een sportieve prestatie in het verschiet en wil je je optimaal voorbereiden, maar toch je sociale leven op peil houden? Met de alcoholvrije spirit van Seedlip kies je voor ‘the best of both worlds’!

Lees meer
€ 33,50 Incl. BTW
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten