Sluiten
Mijn winkelwagen

ViniVega Groentewijn Paprika

ViniVega is een groentewijn die wordt gemaakt in de varianten paprika en tomaat. Het is een initiatief van enkele groentetelers in het Westland. Zij waren op zoek naar een nieuwe, innovatieve toepassing van hun paprika’s en tomaten en kwamen onder meer in contact met Neerlands Wijnmakerij in Bentelo. Ook De Librije werd in de onderzoeksfase betrokken en samen ging men de uitdaging aan om een groentewijn te ontwikkelen die ook echt naar wijn smaakt.

De paprikawijn is gemaakt van een mix van gele, rode en oranje paprika’s. Hier ruik je de paprika al in het glas en ook de smaak wordt overduidelijk gedomineerd door de groente. Voor de een is dit ‘even wennen’, voor de ander een openbaring die smaakt naar meer.

Lees meer
€ 14,95 Incl. BTW
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten

Beste gast,

Van 17 t/m 25 februari is De Librije wegens vakantie gesloten. Vanaf dinsdag 26 februari as. zijn wij weer aanwezig en zullen wij de Librije’s Winkel-bestellingen vanaf dan verzendklaar maken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Met vriendelijke groet.
Team Librije’s Winkel