Sluiten
Mijn winkelwagen

Baharat

Gastvrijheid staat voorop in de Arabische keuken

Gastvrijheid en vrijgevigheid staan centraal bij het eten en drinken in de Arabische wereld. De Arabische keuken staat bekend om haar rijke smaken en heerlijke specerijen. Baharat wordt daarbij veelvuldig gebruikt. De samenstelling kan van streek tot streek verschillen. Kenmerkend is vaak wel het gebruik van nootmuskaat en kaneel in de melange. Vooral kaneel geeft baharat zijn typische lichtzoete smaak. Baharat kan veelzijdig worden gebruikt in de keuken. Meng 1 a 2 flinke theelepels met wat olijfolie en je kunt er allerlei vleessoorten mee inwrijven. Even laten intrekken en gereed. Zoals de meeste andere specerijenmelanges in het Original Spices assortiment bevat baharat geen zout. Dat maakt het gebruik een stuk eenvoudiger. Zout kan altijd achteraf aan het gerecht worden toegevoegd.

Download Recept

Lees meer
€ 3,90 Incl. BTW
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten