Sluiten
Mijn winkelwagen

The Real WINE Gum Riesling

“We zijn net op Riesling wijnreis geweest en konden erg goed proeven dat het de Riesling wine gum betrof. Heel lekker!”, Thérèse Boer

Een steeds populairder wordende keuze onder wijnliefhebbers, de Riesling. Koningin der druiven genoemd in Duitsland. Daarom besloot Vinoos juist deze uitdagende druif te gaan ontwikkelen en bestempelden haar als onze nieuwste beauty. Met tonen van gedroogde camomille, groene appel, honing, mint en rozenwater. A bloody lovely wine gum!

Wijn + snoep + design = een echte WINE gum. The Real WINE gum is een snoepje voor volwassenen. De winegum van Vinoos smaakt naar wijn, maar bevat geen alcohol. Wanneer u een van de winegums proeft ervaart u het net alsof u een slok van een Riesling wijn zou nemen, de beleving is identiek alleen nuttigt u geen alcohol.

The Real WINE gum is ook niet te vergelijken met de mislukte uitvinding van Charles Gordon Maynard (1909), wiens vader Gerard Riley Maynard een snoepwinkel had. Winegums komen oorspronkelijk uit Engeland. Toen Gerard Riley Maynard - een overtuigd methodist en geheelonthouder - ontdekt had dat zijn zoon winegums produceerde, dreigde hij hem te ontslaan. Pas toen de vader ervan overtuigd was dat de winegums geen wijn bevatten, werd dit ontslag per direct ingetrokken. En is dit het begin geweest van de kleurrijke fruitgums die we uit de supermarkt kennen.

Producteigenschappen:

● Smaak: Riesling
● Inhoud: ca. 11 stuks, 50 gram
● Geschikt voor vegetariërs en veganisten, bevatten geen gluten*, vetvrij*, alcoholvrij, zijn op basis van natuurlijke kleurstoffen en bevatten geen geurstoffen.

Lees meer
€ 6,70 Incl. BTW
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten