Sluiten
Mijn winkelwagen

Vondelspeculaas

Vondel "Revolution" (250 gram). Zachte speculaas naar orgineel recept van bakker "Frans Ruhof" uit de koekstad Deventer met een twist van Jonnie Boer. Dit ambachtelijk speculaas is bereid met 100% roomboter, diverse authentieke specerijen en noten. 

Om van deze speculaas optimaal te genieten, dient u dit versprodukt op kamertemperatuur te consumeren. Bewaar dit product niet te lang, daar is het te lekker voor.

Gebakken met liefde.

Jonnie & Gijs

Ingrediënten:                                                               

Szechuan peper
Venkelzaad
Water
Bloem
Zout
Suiker
Authentieke Speculaaskruiden
Roomboter
Amandelen
Sucade
Steranijs
Kaneel
Kruidnagel
Liefde

 

"Vondelspeculaas is hét adres voor de originele overheerlijke zachte speculaas met een unieke smaak. Wij zijn een ervaren speculaasbakker met een enorme passie voor deze typische Nederlandse koek. Onze naam vindt zijn oorsprong in Deventer. Het adres waar Bakkerij Frans Ruhof zat in de jaren ’70,aan de Joost van den Vondellaan. Hier werd deze lekkernij met de naam Vondelspeculaas  in de jaren ’70 weer nieuw leven in geroepen, volgens geheim familierecept ambachtelijk ontwikkeld en gebakken. Het recept is al die tijd bewaard gebleven, waardoor we jou deze smakelijke en tongstrelende allerlekkerste speculaas jaren later nog steeds met trots presenteren.

En ook vandaag de dag nog gebruiken wij dezelfde ingrediënten op dezelfde  ambachtelijke manier van vroeger."

Lees meer
€ 5,25 Incl. BTW
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten