Sluiten
Mijn winkelwagen

Kadootje workshop: Wine & Bites

Workshop 'Wine & Bites' in Librije's Atelier. Het tarief van de workshop is op basis van 1 persoon

Een alom bekende activiteit is High Tea’en. Heerlijk genieten met vrienden of vriendinnen van een kop thee met zoete en hartige lekkernijen. Wij hebben de traditionele High Tea een kleine metamorfose gegeven. In plaats van een kop thee schenken wij een goed glas wijn! Heerlijk borrelen in de namiddag.
 
Tijdens de workshop gaat u in Librije’s Atelier diverse lekkernijen bereiden. Van zoet en hartig tot warm en koud. Er is voor ieder wat wils en uiteraard gecombineerd met heerlijke wijnen uit de Kus van Thérèse-wijnlijn.

Na de voorbereidingen neemt u plaats aan onze keukentafel en worden de eigengemaakte happen geserveerd met twee bijpassende wijnen. Deze wijnen krijgt u van ons cadeau in een feestelijke verpakking, om thuis heerlijk verder van te genieten.

Lees meer
€ 92,50
Aantal tekens over: 240

Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Cook like a chef

Eten zoals in De Librije maar dan aan je eigen eettafel. Bestel de box met het 4-gangenmenu dat Jonnie en Thérèse Boer samenstelden.

Cook Like a Chef

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten