Sluiten
Mijn winkelwagen

PUURST Pakket

Dit pakket bestaat uit twee 'kussen van Thérèse': Sauvignon Blanc en Tempranillo met daarbij het boek PUURST softcover.

Na het enorme succes van PUURST HARDCOVER (uitgeroepen tot GOURMAND best world chef cooking book) is er nu ook de softcover uitvoering. Net iets kleiner en handzamer, maar met dezelfde liefde en kwaliteit gemaakt.

PUURST is het langverwachte vervolg op PUUR en PUURDER. Een vuistdik boek van 432 pagina’s en ruim 3 kilo over evolutie en revolutie. Van de Nederlandse smaak, die van Jonnie en Thérèse, van ingrediënten, leveranciers van De Librije en meer. Ieder vertelt zijn eigen geschiedenis in dit persoonlijke boek, doorspekt met culinair proza van Ronald Giphart. PUURST telt bijna 200 recepten. Ook de fotografie van Jan Bartelsman is bijzonder: röntgenfoto’s, 3D-foto’s en onderwaterfotografie. gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak.

Dit pakket is ook verkrijgbaar met het boek Boerenwijsheden in plaats van PUURST softcover. 

Lees meer
€ 66,50 Incl. BTW
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten