Sluiten
Mijn winkelwagen

Original Spices 'Essentials' Set

Jonnie Boer heeft in samenwerking met Euroma een nieuwe productlijn gelanceerd met drie natuurlijke smaakmakers, Euroma Essentials.

Piramidevormige zeezoutkristallen, een kruidige peper melange en een intense chili melange. De Essentials zijn in stijlvolle keramische potjes verpakt, om te presenteren op tafel of in de keuken. Onmisbaar in elke keuken!

Deze specerijenmelanges zijn 100% puur en samengesteld zonder zout en andere smaakversterkers. 

CULINAIRE ERVARING THUIS

Het idee voor de nieuwe productlijn is ontstaan bij de realisatie van het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer op Bonaire. Jonnie: “Uitkijkend over de zoutvlaktes van het eiland, had ik al snel het idee van mooie zoutkristallen op tafel. Ik wilde bovendien niet de geijkte pepermolen presenteren, maar een bijzondere melange die je gemakkelijk zelf doseert. De krachtige chili melange maakt de lijn compleet.” 

ZOUT, PEPER EN CHILI

Het zout is het mooiste zeezout in piramidevormige kristallen dat wordt gewonnen op Cyprus. De chili en peper zijn melanges met vier ingrediënten. De peper melange bevat zwarte peper, cubeb peper, groene peper en piment, smaken die elkaar versterken. De chili melange bestaat uit een combinatie van smaken die samen mooi in balans zijn: rode chili, chili ancho, jalapeño en groene paprika. De Essentials bevatten geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Ze zijn 100% puur natuur en grof van structuur om extra smaak en een visuele dimensie te geven aan een gerecht.

 

Lees meer
€ 11,97 Incl. BTW
Librije's Kadootje

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een mooie luxe box.

Bestellen

Recepten

Ook thuis kunt u nu heerlijke gerechten bereiden! Kijk hier voor recepten in Librije’s stijl.

Bekijk recepten